Visites als Apiaris (Particulars i Grups)

Dolça Xerrada i Visita Guiada

Dolça Xerrada i Visita Guiada a un dels Nostres Apiaris per Particulars i Grups

La visita la fem a un dels nostres apiaris didàctics, al Parc Natural de Collserola. Basem el taller en l’aprenentatge a través de l’experiència sensitiva i emocional. El contacte directe amb les abelles impacta sobre l’interès de les persones, amb l’objectiu d’iniciar noves reflexions i percepcions. L’activitat es desenvolupa com una història, on presentem i expliquem de manera lúdica i distesa conceptes per relacionar la fauna amb la flora i entendre les sinèrgies que es generen entre elles. La sortida es va desgranant de tal manera que s’adquireixen coneixements i a l’hora els presents es van familiaritzant amb les abelles, sempre amb molt de respecte tant per a elles, com pel ritme del grup per tal que tothom se senti còmode i confiat  en tot moment. Tindrem l’oportunitat de vestir-nos totes amb els EPIS d’abellaires, i anar a visitar-les a casa seva.

El preu de la visita guiada a l’apiari didàctic és:

Grups / Famílies particulars: 15€ x adult – 12€ x menuts / menudes fins a 12 anys

L’activitat inclou:

– Presentació / Eines / Observació (apiari) / Taller espelma / Tastet

Duració:  2 hores / 2h 30’ aprox

Com són les nostres dolces xerrades?

Punt de Trobada

Grups i famílies particulars

https://goo.gl/maps/T8VWUtFKuRturTV8A

*IMPORTANT: Les escoles hauríeu d’informar a les famílies que el dia de la sortida han de venir vestits amb màniga llarga i pantaló llarg si us plau, i portar doble mitjó (observació aplicable a famílies i particulars). Nosaltres, des de Melvida portem els Epis reglamentaris i necessaris per a tots els participants per tal d’anar ben equipats i realitzar l’activitat de forma segura.

A nivell de requeriments bàsics també és important saber si hi ha algun participant al·lèrgic als insectes, a la mel o a la fruita (pel tastet que fem). De totes maneres, comentar que nosaltres complim i disposem de totes les mesures preventives i d’actuació necessàries. Caldrà emplenar el full de responsabilitat (formulari adjunt) i enviar-lo amb anterioritat a la visita via e-mail.

Pel que fa a les dates, hem de tenir en compte que les xerrades a escoles i les visites als apiaris didàctics les realitzarem a partir del mes de març fins a mitjans d’octubre. Les activitats a l’aire lliure son susceptibles de cancel·lació si plou o fa mal temps doncs les abelles no estarien confortables.

Us volem donar les gràcies, per cuidar dels més petits, com nosaltres  ho fem de les nostres abelles, i per donar-nos la opció d’exposar-vos en què consisteix el nostre projecte, amb el que vivim dia a dia il·lusionats. Esperem de tot cor poder acostar-vos aquest meravellós  món que ens fascina tant i així contribuir, d’alguna manera, a estendre l’educació ambiental que trobem tan necessària avui en dia.

RESERVES: melvidaeduca@gmail.com