Visites als Apiaris (Particulars i Grups)

Dolça Xerrada i Visita Guiada

Dolça Xerrada i Visita Guiada a un dels Nostres Apiaris per Particulars i Grups

La visita la fem a un dels nostres apiaris didàctics, al Parc Natural de Collserola. Basem el taller en l’aprenentatge a través de l’experiència sensitiva i emocional. El contacte directe amb les abelles impacta sobre l’interès de les persones, amb l’objectiu d’iniciar noves reflexions i percepcions. L’activitat es desenvolupa com una història, on presentem i expliquem de manera lúdica i distesa conceptes per relacionar la fauna amb la flora i entendre les sinèrgies que es generen entre elles. La sortida es va desgranant de tal manera que s’adquireixen coneixements i a l’hora els presents es van familiaritzant amb les abelles, sempre amb molt de respecte tant per a elles, com pel ritme del grup per tal que tothom se senti còmode i confiat  en tot moment. Tindrem l’oportunitat de vestir-nos totes amb els EPIS d’abellaires, i anar a visitar-les a casa seva.

El preu de la visita guiada a l’apiari didàctic és:

Grups / Famílies particulars: 15€ x adult – 12€ x menuts / menudes fins a 12 anys

L’activitat inclou:

– Presentació / Eines / Observació (apiari) / Taller espelma / Tastet

Duració:  2 hores / 2h 30’ aprox

La sol.licitud de visites de particulars i entitats ( que no siguin escoles) s’han de realitzar NOMÉS a través del correu electrònic melvidaeduca@gmail.com   

És des d’aquest correu desde d’on les centralitzem per posteriorment programar-les.

A partir de les sol.licituds rebudes,organitzem grups (no fem visites individuals). Un cop arribem al màxim de nombre de persones per grup (sobre 20-25), les convoquem proposant dia i hora per tal d’organitzar-nos. Ho fem d’aquesta manera per tal de seguir, també, requisits de seguretat.

Com són les nostres dolces xerrades?

Punt de Trobada

Grups i famílies particulars

https://goo.gl/maps/T8VWUtFKuRturTV8A

*IMPORTANT: Les escoles hauríeu d’informar a les famílies que el dia de la sortida han de venir vestits amb màniga llarga i pantaló llarg si us plau, i portar doble mitjó (observació aplicable a famílies i particulars). Nosaltres, des de Melvida portem els Epis reglamentaris i necessaris per a tots els participants per tal d’anar ben equipats i realitzar l’activitat de forma segura.

A nivell de requeriments bàsics també és important saber si hi ha algun participant al·lèrgic als insectes, a la mel o a la fruita (pel tastet que fem). De totes maneres, comentar que nosaltres complim i disposem de totes les mesures preventives i d’actuació necessàries. Caldrà emplenar el full de responsabilitat (formulari adjunt) i enviar-lo amb anterioritat a la visita via e-mail.

Pel que fa a les dates, hem de tenir en compte que les xerrades a escoles i les visites als apiaris didàctics les realitzarem a partir del mes de març fins a mitjans d’octubre. Les activitats a l’aire lliure son susceptibles de cancel·lació si plou o fa mal temps doncs les abelles no estarien confortables.

Totes les persones que vinguin a visitar l'apiari i tinguin el cabell llarg, és necesari que se'l recullin abans de col.locarse el vestit de protecció, ja que els evitará incomoditats.

Us volem donar les gràcies, per cuidar dels més petits, com nosaltres  ho fem de les nostres abelles, i per donar-nos la opció d’exposar-vos en què consisteix el nostre projecte, amb el que vivim dia a dia il·lusionats. Esperem de tot cor poder acostar-vos aquest meravellós  món que ens fascina tant i així contribuir, d’alguna manera, a estendre l’educació ambiental que trobem tan necessària avui en dia.

RESERVES: melvidaeduca@gmail.com