Dolçes Xerrades a les Escoles / Centres Educatius

Dolçes Xerrades a les Escoles / Centres Educatius

Les trobades al vostre centre educatiu es realitzen en l’entorn òptim depenent de les circumstancies físiques de cada centre. Es poden realitzar les xerrades dins d’una aula, així com al pati de l’escola, garantint en tot moment les mesures de respecte i seguretat necessàries actualment. La seva durada oscil·la entre 1 hora /1 hora 15’ depenent de la dinàmica que es generi en cada grup, ja que entenem que cada xerrada és diferent, depenent de les necessitats i inquietuds dels assistents.

El preu per xerrada a l’escola és de 210 euros + I.V.A

L’activitat inclou:

– Presentació / Eines / Observació (arna d’observació amb abelles) / Taller espelma / Tastet

Duració: 1h / 1h 15’

*P.V.P Centres situats a BCN ciutat i municipis limítrofs. Per altres centres més allunyats, contacteu amb nosaltres per convenir l’import si us plau.

*Agrairem, en tot cas, que ens faciliteu un aparcament a l’escola, doncs  portem material didàctic pesat.

Les visites que fem a domicili  d’ESCOLES I ENTITATS, les podem dur a terme durant TOT l’ANY.

Com són les nostres dolces xerrades?

Galeria

*IMPORTANT: Les escoles hauríeu d’informar a les famílies que el dia de la sortida han de venir vestits amb màniga llarga i pantaló llarg si us plau, i portar doble mitjó (observació aplicable a famílies i particulars). Nosaltres, des de Melvida portem els Epis reglamentaris i necessaris per a tots els participants per tal d’anar ben equipats i realitzar l’activitat de forma segura.

A nivell de requeriments bàsics també és important saber si hi ha algun participant al·lèrgic als insectes, a la mel o a la fruita (pel tastet que fem). De totes maneres, comentar que nosaltres complim i disposem de totes les mesures preventives i d’actuació necessàries. Caldrà emplenar el full de responsabilitat (formulari adjunt) i enviar-lo amb anterioritat a la visita via e-mail.

Pel que fa a les dates, hem de tenir en compte que les xerrades a escoles i les visites als apiaris didàctics les realitzarem a partir del mes de març fins a mitjans d’octubre. Les activitats a l’aire lliure son susceptibles de cancel·lació si plou o fa mal temps doncs les abelles no estarien confortables.

Totes les persones que vinguin a visitar l'apiari i tinguin el cabell llarg, és necesari que se'l recullin abans de col.locarse el vestit de protecció, ja que els evitará incomoditats.

Us volem donar les gràcies, per cuidar dels més petits, com nosaltres  ho fem de les nostres abelles, i per donar-nos la opció d’exposar-vos en què consisteix el nostre projecte, amb el que vivim dia a dia il·lusionats. Esperem de tot cor poder acostar-vos aquest meravellós  món que ens fascina tant i així contribuir, d’alguna manera, a estendre l’educació ambiental que trobem tan necessària avui en dia.

RESERVES: melvidaeduca@gmail.com