Els Nostres Productes

La nostra mel és de proximitat, crua, pura, no pasteuritzada ni manipulada

>> Fem recollida d’eixams a domicili amb pressupost previ <<

Tots els nostres productes són de proximitat, purs, no pasteuritzats ni manipulats i, per tant, conserven totes les seves propietats naturals. Tot el producte és de temporada i l’estoc varia segons l’època de l’any.

Tipus de Mel

Mel de Milflors

És el resultat de la recollida del nèctar de les flors de les proximitats. És una mel molt completa, ja que n’obtenim les propietats de cada una d’elles.

Mel de Farigola

La capacitat antisèptica de la mel de farigola ajuda a combatre processos infecciosos de coll. A més és beneficiosa pel sistema digestiu.

Mel de Romaní

Aquesta és una mel amb propietats expectorants i balsàmiques. A nivell tòpic, ajuda a cicatritzar i desinfectar petites ferides.

Mel d’espígol

Per les seves propietats antisèptiques, s’indica per a combatre la tos més instaurada. Es caracteritza per la seva capacitat expectorant.

Mel de Taronger

Principalment indicada pels seus efectes relaxants. Una infusió abans d’anar a dormir ajuda a millorar estats d’insomni.

Mel d’alta Muntanya

Mel recol·lectada al Pirineu Català, és el resultat del pecoreig de les abelles a floracions silvestres, a altituds superiors a 1000m.

La mel crua i 100% natural pot cristal·litzar. No es recomana el consum de mel a menors de 18 mesos.

Pol-len

El pol·len de les flors és recol·lectat per les abelles per aportar proteïnes, vitamines i minerals a la seva dieta. El compacten en petites boletes que transporten amb les seves potes posteriors fins a les arnes.

POSOLOGIA

Dues cullerades de cafè al dia, dissoltes en un líquid (aigua, suc, cafè, infusió), en un iogurt, o de topping a una amanida o una crema.

PROPIETATS

És un gran complex vitamínic, estimulant de l’organisme per èpoques intensitat elevada. És antioxidant, antiinflamatori i reforça el sistema immunitari. Afavoreix la nutrició i elasticitat de la pell i el cabell. No recomanat a nens menors de dos anys ni persones que pateixen quadres d’al·lèrgies primaverals.

Bresca

La bresca és la forma més natural i directe que tenim de consumir mel, d’aquesta manera obtenim tots els nutrients i les propietats medicinals. Consisteix en un tros de cera amb mel que masteguem fins al punt de fer una boleta de cera que no ens empassarem.

Sens dubte, una experiència organolèptica única i una de les maneres més divertides de consumir la mel: eren les llaminadures dels nostres avis.

Espelmes de cera
natural d´abella

velas
velas

Lots regals

Lots regals amb caixeta decorada. Ideal per a casaments, regals d’empresa, comunions, batejos, premis.

Regaleu un tast de diferents tipus de mel…

velas

i descobriu el pol-len i les seves propietats

velas

Estem acreditats per la Generalitat de Catalunya per la venda de PROXIMITAT I CIRCUITS DE VENDA DIRECTA I CURT, AMB LA REFERÈNCIA VP/P/3826/2021.

Disposem també del segell amb la distinció “MARCA DE GARANTIA, PRODUCTE DE COLLSEROLA”, acreditat pel Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola.

Podeu fer les vostres comandes enviant un WHATSAPP (àudio o text) al telèfon 656 63 37 16 o a través de melvida.info@gmail.com